Planbgronn

Kontrolltiltak

Vi utfører frivillige og pålagte kontrolltiltak på oppdrag for kommunal barneverntjeneste, i tråd med gjeldende lover og regler og dagens krav til myndighetsutøvelse.

Kontrolltiltak

Vi utfører frivillige og pålagte kontrolltiltak på oppdrag for kommunal barneverntjeneste, i tråd med gjeldende lover og regler og dagens krav til myndighetsutøvelse.

Tilsyn under samvær

PlanB kan gjennomføre tilsyn under samvær etter Lov om barn og foreldre og Lov om barneverntjenester. Vi har 6 koselige, fullt utstyrte samværslokaler i Oslo, Drammen, Jessheim, Førde og Kristiansand. Lokalene er innredet og tilrettelagt for samvær mellom barn og foreldre, med tilgjengelig fasiliteter for matlaging, aktiviteter, leker og spill for alle aldersgrupper. Vi har mobile tilsynsførere og kan føre tilsyn under samvær i private hjem, i våre lokaler eller på annet egnet sted. Våre konsulenter er erfarne tilsynsførere og holder gjennom hele prosessen fokus på barnet som hovedperson, og sikrer at samværene gjennomføres til barnets beste. Vi leverer alltid rapporter fra samvær der relevant informasjon fremkommer, og der det skilles mellom observasjon og faglige vurderinger.

Samværslokaler på Bergvang gård i Asker

Vi har inngått en avtale om leie av samværslokaler i nydelige omgivelser på idylliske Bergvang gård i Asker. Dette gleder vi oss veldig til å begynne å bruke sammen med de familiene vi arbeider med.

Lokalene består av to fine og lyse lokaler med fullverdig kjøkken, bad og stue med TV og videospill. Det er også uteplass med bålpanne og en liten hage som man kan benytte seg av.

På gården er det flere ulike dyr som en kan gå og kikke på. Det er også fine turområder i nærheten, kort vei til vannet og på vinterstid har området store muligheter for aking og andre utendørsaktiviteter å by på. Inne i lokalet er det ulike brettspill, PlayStation og leker.

Lokalet er tilgjengelig for bruk for PlanB i ukedagene på dag- og kveldstid. Adressen er Bergvangveien 19. Det er gratis parkering tilgjengelig. Det er også busstopp i gangavstand til lokalet.

Stedet ligger usjenert til og skaper en god ramme for aktive samvær utendørs eller samvær inne i hyggelige omgivelser.

Kompenserende tiltak

PlanB tilbyr konsulenter for bistand til kontrolltiltak med bred barnevernfaglig utdanning og erfaring. De har høy kompetanse og lang erfaring med vold i nære relasjoner, psykiske lidelser, rusproblematikk og høyt konfliktnivå.

PlanB har gode rutiner for å sikre alle involvertes trygghet og samarbeid med andre aktuelle instanser underveis. PlanB utfører alltid kontrolltiltak med ydmykhet og respekt for barnet og familien det gjelder, og legger til rette for samarbeid med alle involverte parter slik at kontrolltiltakene kan gjennomføres på minst mulig inngripende måte.